Cum să petreci o zi de weekend cu prietenii

25 ianuarie 2015

Tocmai s-a terminat o săptămână super plină pe care mai mult ca sigur ați petrecut-o la birou așa că știm cât de mult ați tânjit după venirea weekend-ului. De cele mai multe ori la finalul săptămânii intrăm automat într-un mood de relaxare, eliberare și de ce nu, chiar și de leneveală. Da, leneveală sau mai bine zis o stare de a dormi tot weekend-ul și de a nu ne da jos din pat 🙂

Cei mai mulți preferă să petreacă o zi liberă alături de prieteni în compania unei pizza caldă și gustoasă. Și cum să nu îți dorești lucrul acesta când noi avem cea mai tare ofertă de care să vă bucurați (4 pizza + 1 pizza gratis).
Bineînțeles că o zi în compania prietenilor nu se rezumă numai la a mânca, așa că ne-am gândit să vă propunem 3 tipuri de board games distractive care să meargă la fix cu pizza noastră

1. Mamma Mia este genul de joc care sigur vă va face să dați în mintea copiilor
dar și în același timp poate unii dintre voi își vor descoperi abilități de bucătar pizza. Nu de alta, dar poate ne gândim să ne mai mărim echipa și o să avem nevoie de oameni cu experiență. Glumim, glumim! – Un de joc cărti simplu, în care pregătirea pizzei devine o adevărată artă. Intră în rolul unui adevărat maestru italian și onorează cele mai multe comenzi de pizza…dar ai ingredientele necesare? Un joc de cărti amuzant, căci tematică este una de-a dreptul delicioasă, în care jucătorii trebuie să introducă toate ingredientele pentru pizza în cuptor. Cel care va onora cele mai multe comenzi, va câștiga titlul de maestru bucătar. Credem că jocul acesta vă va înveseli tare în compania unei pizza Pepperoni.

2. Nume de Cod vă va pune mintea la contribuție pentru că jocul acesta necesită puțină dibăcie de James Bond 😀 – În jocul Codenames, două echipe concurează pentru a vedea care poate să contacteze prima pe toți agenții săi.
Spymasterii dau indicii (un cuvânt) care să ducă spre cât mai multe cărți de pe masă. Coechipierii trebuie să dezbată și să deducă ce a vrut să spună. S-ar potrivi cu o Pizza Shaorma, numai vedeți să nu vă spioneze nimeni când o gustați.

3. Fatal Randez Vous trebuie jucat în timp ce înfulecați pizza Chicken Supreme neapărat. De ce? Pentru că trebuie să descoperiți anumite crime și asta necesită o concentrare maximă. Nu poți face nimic fără Chicken Supreme 🙂 – În centrul Parisului: o casă, oaspeți și un majordom ce îi primește. Dar între invitați se află 2 criminali care și-au rezervat weekend-ul pentru fărădelegile lor. Vor reuși oare să-i elimine pe oaspeți sau aceștia vor fi suficient de perspicace pentru a-i identifica și aresta? Dacă ești un invitat, trebuie să îi descoperi pe cei doi criminali pană la finalul weekend-ului. Dacă ești un criminal, poți să comiți crimele alături de complicele tău, fără a fi dibuit! Invitații au la dispoziție cinci runde, corespunzând celor cinci crime din weekend, pentru a-i demasca pe cei doi criminali dintre ei. Jocul începe cu o crimă vineri seară.

Ți-e poftă de ceva gustos?

Alte articole
10 seriale de văzut în 2017
10 seriale de văzut în 2017

Ești obosit de viață stresantă? The BOX a pregătit o listă specială de top 10 seriale care merită să fie văzute din anul 2017.

duminică, 19 februarie 2017
Vezi mai mult
Liber la lectură #2
Liber la lectură #2

Nu știi ce să mai citești? “În umbra pașilor tăi” este o decizie perfectă pentru persoanele romantice. Citește recenzia The BOX.

duminică, 19 februarie 2017
Vezi mai mult
Liber la lectură #1
Liber la lectură #1

Februarie s-a transformat în luna iubirii și The BOX vine cu o recomandare și o invitație la lectură pentru cei romantici!

sâmbătă, 4 februarie 2017
Vezi mai mult