Cea mai rapidă livrare de pizza din Chișinău

21 iunie 2022

La foame omul se gândește că a meritat azi o pizza. Fierbinte, aromată, din care când va  deschide cutia să iasă un abur apetisant. Și va face o comandă cu gândul că acea roată împărțită în opt bucăți, umplută cu brânză mozzarella și sos de tomate, pe care toată lumea o iubește va veni exact la timpul așteptat de el. Apare însă o problemă: va fi anunțat printr-un mesaj că timpul mediu de așteptare este de o oră sau mai mult. Ah, de ce nu a plasat comanda mai devreme?

Livrare de pizza de la The BOX

The BOX garantează însă, că timpul mediu dintre comandă și livrare este de 40 de minute. Și mai este este loc pentru ca acest timp de așteptare să scadă. Cum s-ar spune, “loc pentru mai bine este”, iar curierii de la The BOX fac tot posibilul ca să ajungă cât mai repede, ca să rămână clienții mulțumiți. Nu este deloc ușor printre mașini, în ambuteiaje, să se încadreze în timp, dar iscusința curierilor poate face imposibilul posibil.

Meniu clar, angajați instruiți 

Pe lângă un serviciu bun de livrare, pentru The BOX este important să aibă mâncăruri accesibile consumatorilor. Pe siteul companiei veți găsi informații actualizate, cum ar fi prețurile și meniul complet, deoarece acestea ajută la evitarea confuziei, făcând clientul conștient de valorile practicate de pizzeria The BOX.

Pentru a livra pizza de calitate și pentru a câștiga clienți fideli, toți angajații pizzeriei The BOX sunt instruiți, astfel încât aceștia să cunoască meniul, procesul de producere și livrare, precum și cum să-i trateze pe clienți.

În ce condiții The BOX livrează mâncare în municipiul Chișinău

  • Livrarea se efectuează de luni până duminică între orele 10:00-22:00, în raza municipiului Chișinău, inclusiv Durlești, Dumbrava, Codru și Zona Aeroport.
  • Comanda se poate face online, direct pe site sau la telefon: 062108108; 022108108.
  • Pentru a beneficia de livrare gratuită, suma comenzii trebuie să depășească 300 lei. 
  • Prețul livrării pentru comenzi mai mici de 300 lei constituie 45 lei.
  • Comanda minimă pentru livrări este de 95 lei (exclusiv preț livrare).

Îți este poftă de ceva bunișor?

Pe lângă o flotă robustă de curieri, livrarea rapidă are loc datorită controlului din partea companiei, care monitorizează toate livrările și urmărește cele mai bune rute pentru curieri.

Monitorizarea este inspirată din GPS-ul generat de companiile de gestionare a hărților. Se știe că The BOX este o companie care s-a născut în livrare. Livrările, așadar, fac parte din ADN-ul acestei bucătării harnice.

Mâncare livrată la domiciliu și în oficii

Clienții noștri ne cunosc. Fără falsă modestie, se poate afirma că la The BOX se acordă o  atenție deosebită oamenilor harnici, cinstiți, sinceri și cu devotament pentru dezvoltare. Livrările la adresă sunt plăcerea angajaților de a pune pe masa clientului tot ce The BOX are mai bun: Pizza, Gustări, Salate, Băuturi, etc.

Se depun eforturi mari pentru a satisface cerințele clientului și atunci când s-a dorit pizza de post, clientul a avut-o, pizza pentru diferite ocazii, la The BOX se găsește într-un sortiment destul de vast, pizza autentică, coaptă la cuptor. E de amintit cu această ocazie, că la comanda de patru pizza, a cincea pizza este gratuită.

Au fost acceptate livrări la stadioane de câte 20 de pizza, la lacuri din raza municipiului, la picnicuri în păduri și parcuri. Sunt binevenite comenzile pescarilor, fotbaliștilor, turiștilor și celor de prin oficii.

livrare de pizza din Chișinău

Mâncare a la carte

Deși s-a vorbit mai mult despre pizza, la The BOX mai sunt și alte feluri de mâncare demne, de un restaurant. Salatele lor au faima de salate produse din cele mai proaspete legume și ingrediente, de aceea cu mândrie ei pot afirma că în comenzile cu livrare un loc aparte îl ocupă salata “Cezar”, salata “De legume”, salata “Grecească” etc.

Gustările la fel sunt mândria companiei The BOX, de aceea merită să fie amintite aici câteva dintre ele: Falafel, Cartofi Pai, Cartofi Bile, Cartofi Felii, Aripi de Pui Hot, Aripi de Pui BBQ, Rondele Camembert, Mozzarella Sticks, etc.

Așadar nimeni nu dorește o pizza rece, așteptată un timp foarte îndelungat, mai ales când este flămând. O pizza veritabilă se consumă fierbinte. Atunci când se deschide cutia pătrată, iar de acolo iese un nor de abur aromat, care aduce a marea mediterană, cu ulei de măsline virgin, cu aromă de tomate și busuioc, cu miros de cașcaval topit îmbibat cu mirosuri de legume și mezeluri, atunci clientul va simți că a nimerit pizzeria perfectă, după care va reveni neapărat cu o altă comandă.

Fă comanda acum și fixează timpul – 40 de minute!

Vrei să comanzi o pizza?

Citește articolele:

Alte articole
Ofertă FIERBINTE: A 5-a pizza gratuit
Ofertă FIERBINTE: A 5-a pizza gratuit

The BOX te bucură cu noua ofertă! Comandă 4 pizza și primești a 5-a absolut gratuit! Oferta valabilă în fiecare zi.

marți, 27 iunie 2023
Vezi mai mult
The BOX propune meniuri noi la prețuri avantajoase
The BOX propune meniuri noi la prețuri avantajoase

Combo-urile de pizza de obicei în lume au succes. Află care sunt cele mai preferate și delicioase combinații de pizza.

miercuri, 8 februarie 2023
Vezi mai mult
Despre beneficiile consumului de pizza: Pizza poate fi sănătoasă!
Despre beneficiile consumului de pizza: Pizza poate fi sănătoasă!

Descoperă rețete de pizza sănătoasă, fără a compromite tot efortul depus pentru păstrarea siluetei în zilele precedente.

luni, 17 octombrie 2022
Vezi mai mult