The BOX propune meniuri noi la prețuri avantajoase

8 februarie 2023

Combo-urile de pizza de obicei în lume au succes. Fie pentru o întâlnire cu prietenii, fie pentru a încheia o zi obositoare într-un mod plăcut, o comandă de pizza este întotdeauna o alegere bună. Fantezia bucătarilor de la The BOX și posibilitatea de a inova în umplutură face ca pizzeria noastră să iasă în evidență pe piață.

Combinațiile de pizza amestecă de obicei arome, umpluturi complementare și dimensiuni de pizza. Prin urmare, înainte de a pune cap la cap combo-urile, noi înțelegem posibilitățile combinațiilor. Așadar vom face o scurtă prezentare a inovațiilor noastre.

Combo 1 (trei pizza, trei porții de cartofi, trei sosuri)

trei pizza combo
Combo 1 (trei pizza, trei porții de cartofi, trei sosuri)

Compusă din Pizza 5 Cheese, cu cartofi pai și sos de roșii, alături de Pizza Chicken Supreme, acompaniată la fel cu cartofi pai și sos de la The BOX și Pizza Șuncă si Ciuperci, tot cu cartofi pai și sos Sos Garlic Mayo.

Combo 2 (două pizza, două băuturi răcoritoare)  

doua pizza si doua bauturi combo
Combo 2 (două pizza, două băuturi răcoritoare)  

Combinație excelentă din Pizza Chicken Supreme și Pizza Salami, alături de Coca-Cola și Fanta, va deveni unul dintre preferatele de combo de pizza de la noi. Acest tip de combinații între picant și sărat, în tandem cu băutura dulce, carbogazoasă, deschide și mai mult aromele și gusturile unei pizza coaptă în stil tradițional italian.

Combo 3 (o pizza, o porție de pui crispy, o porție de cartofi, un sos, o băutură răcoritoare)

pizza combo
Combo 3 (o pizza, o porție de pui crispy, o porție de cartofi, un sos, o băutură răcoritoare)

Imaginați-vă o Pizza Carnivora fierbinte, scoasă recent din cuptor (simte aroma), combinată cu bucăți de carne de Pui Crispy, învelite în crustă crocantă, lângă o porție de cartofi pai și Sos de Garlic Mayo. Toate astea vor fi savurate cu o băutură de Coca-Cola…delicios! Ideal pentru două domnișoare!

Combo 4 (cinci pizza)

cinci pizza combo
COMBO 4 (cinci pizza)

Acest Combo este compus din 5 pizza:

Combo 4 a fost inventat pentru a aduna prietenii sau familia și oferă mai multe pizza, care ar trebui să fie suficientă pentru a sătura pe toată lumea. Acest tip de combo este o alegere excelentă pentru cei care primesc oaspeți, de exemplu, și doresc să ofere un fel de mâncare modern, drăguț și practic.

În mod ideal, acest tip de combo oferă pizza pentru cel puțin 5-7 persoane. Printr-un efort de creativitate și fantezie, am reușit să elaborăm o combinație de gusturi și arome destul de interesantă, la prețuri foarte atractive.

Combo 5 (trei tipuri de pui, două porții de cartofi, trei sosuri)

chicken combo
Combo 5 (trei tipuri de pui)

Aripi de pui clasice, învelite în făină și rumenite bine, alături de Aripi de pui BBQ scăldate în sos dulce, coapte la BBQ și piept de Pui Crispy, în înveliș crocant, fac parte din combinațiile de gusturi crocant-suculent, dulce-picant, dulce-sărat, cu aromele specifice bucătăriei noastre. Este comanda perfectă pentru oricine dorește să încerce diferite arome, sau vrea să încerce diferite feluri noi de mâncare.

Combo 6 (o pizza, două tipuri de pui, două porții de cartofi, două sosuri)

pizza chicken combo
Combo 6 (o pizza, două tipuri de pui, două porții de cartofi, două sosuri)

Este adevărat că roșiile și brânza Mozzarella domină în această combinație. Deoarece aluatul de pizza, sosul de roșii și Mozzarella se armonizează foarte bine, formând gustul ideal de pizza, le-am potrivit pentru orice gurmand înflăcărat. Dar acest Combo format din Pizza Chicken Supreme cu Aripi de pui BBQ și Aripi de pui HOT, amestecat cu Cartofi pai și savurat cu Sos Garlic Mayo, este fără îndoială destinat unui cuplu de îndrăgostiți.

Combo 7 (două pizza, două tipuri de pui, două sosuri)

doua pizza combo
COMBO 7 (două pizza, două tipuri de pui, două sosuri)

Pizza Cheeseburger cu sos burger în topping alături de pizza Pepperoni, cu salam picant, în compania bucăților de piept de Pui Crispy HOT și Aripi de pui BBQ. Bineînțeles că nu poate lipsi nici magnificul Sos Garlic Mayo, care având un gust ușor de usturoi, face ca cina de seară să devină una memorabilă. Acest Combo place oricui. Este ideal pentru un amurg de soare, după o zi de muncă, nu doar la birou, dar și pe șantier, sau după o zi de muncă cu efort fizic. Este gustos, sățios și sănătos. Face parte din preferatele multor clienți ai noștri anume pentru combinația de gusturi a două pizza, ce mereu se află printre favorabile.

Sugestia noastră noastră ar fi ca să nu vă limitați doar la propunerile de meniu oferite de noi, ci să apelați la combinații cu salate și gustări, dar și băuturi din ofertele și meniurile mai vechi de la The BOX. 

Totodată vă amintim că serviciul nostru de livrare este cel mai rapid în raza municipiului Chișinău, iar o pizza fierbinte ajunge la client în decurs de până la 40 minute.

Alte articole
Ofertă FIERBINTE: A 5-a pizza gratuit
Ofertă FIERBINTE: A 5-a pizza gratuit

The BOX te bucură cu noua ofertă! Comandă 4 pizza și primești a 5-a absolut gratuit! Oferta valabilă în fiecare zi.

marți, 27 iunie 2023
Vezi mai mult
Cea mai rapidă livrare de pizza din Chișinău
Cea mai rapidă livrare de pizza din Chișinău

Îți este poftă de o pizza fierbinte scoasă din cuptor? La The BOX livrarea este doar de 40 de minute. Citește mai mult.

marți, 21 iunie 2022
Vezi mai mult
Litra în meniul The BOX
Litra în meniul The BOX

BOX-ul te surprinde cu o noutate plăcută! De astăzi puteți găsi pe site-ul nostru un tip unic de bere – Litra.

luni, 13 aprilie 2020
Vezi mai mult