Litra în meniul The BOX

Or fi vremuri grele acum, dar nouă ne plac ştirile bune şi vrem în continuare să te surprindem cu lucruri plăcute. Mereu am susţinut producătorii autohtoni, iar acum extindem lista noastră de parteneri ca să putem susţine mai mulţi.

Așadar, am diversificat tipurile de bere din meniul nostru. De azi poate fi găsită berea Litra. Datorită pasiunii și măiestriei lor, băieţii de acolo au creat o bere unică, pe care n-o găsești pe rafturile oricărui supermarket. Conservanţii şi aditivii nu-şi au locul într-o bere artizanală, iar reţetele sunt unice și aproape perfecte. Cum e și la noi, de altfel, că doar facem şi noi magie în bucătărie. Asta o știi și tu 😉

Poate și nu putem salva omenirea cu pizza, dar cu siguranță îți putem salva ziua și dispoziția cu o pizza bună și o bere artizanală. O să găsești pe site-ul nostru cele 4 tipuri noi de bere Litra, 100% naturale, fără conservanţi, fără adaosuri gustative, nefiltrate şi nepasteurizate. Ne străduim din răspunteri să folosim cât mai multe ingrediente autohtone, cu condiţia să fie de cea mai înaltă calitate şi să fie potrivite pentru reţetele noastre de bucate unice. Iar Litra cu siguranță poate fi încadrată în categoria “calitate superioară”.

Acum ai un motiv în plus să comanzi o pizza delicioasă cu o bere artizanală, produsă la noi acasă. Mai ales acum, când am redus pragul livrării gratuite la doar 99 lei.

Așa că ține minte că de fiecare dată când îți comanzi bucate de la The BOX – susții și câțiva producători autohtoni.

Comments are closed.