Cum să prepari pizza în 10 minute. Sfaturi de la Jamie Oliver

4 iulie 2016

Renumitul bucătăr Jamie Oliver s-a împărțit cu o doză de sfaturi bune pentru a prepara o pizza gustoasă – acasă, în doar 10 minute. „Nu este nevoie să aștepți ca aluatul să dospească. Această pizza se gătește și e gata de servire în 10 minute. Este gustoasă și crocantă”, a recunoscut Oliver într-un video de pe blogul său.

Iată cum se gătește o pizza marca Jamie Oliver:

Pentru aluat veți avea nevoie de făină, apă, sare și ulei de măsline. Totul se amestecă foarte bine, până ne asigurăm că aluatul a devenit elastic.

Aluatul este întins pe făină. Între timp preparați sosul din roșii. Sosul din roșii este preparat din ulei, sare, frunze de busuioc și roșii tocate. Se fierbe totul până se aduce la o stare omogenă.

Aluatul întins se așterne pe tigaia încinsă. Peste aluatul se întinde sosul de roșii și se adaugă cașcaval mozzarela, salam, prosciutto și parmezan. La final, peste aluat adăugați frunze de busuioc și ardei iute.

Iată versiunea video cu procesul de preparare a pizzei:

Alte articole
O scurtă istorie despre pizza
O scurtă istorie despre pizza

Vom încerca, în mai multe episoade, să îți oferim informații despre pizza, astfel încât după ce le afli ori vei …

luni, 13 februarie 2017
Vezi mai mult
Lucruri pe care nu le știai despre pizza
Lucruri pe care nu le știai despre pizza

Știm că pizza este alimentul preferat pentru toată lumea. Există foarte puține persoane care nu sunt topite după acest preparat. …

duminică, 29 ianuarie 2017
Vezi mai mult
TOP 10 oraşe cu cea mai bună pizza din lume
TOP 10 oraşe cu cea mai bună pizza din lume

Câteva luni în urmă a fost realizat un sondaj denumit „Choice Awards”. Mii de cititori ai site-ului CNtraveler.com, unul din …

vineri, 15 iulie 2016
Vezi mai mult